Uklanjanje tetovaža

Candela Picoway je visoko sofisticirani medicinski laser koji se koristi za uklanjanje tetovaža. Ovaj laser koristi ultra-brze pulseve energije koji su sposobni da ciljaju samo pigmente tetovaže, dok ostavljaju okolno tkivo netaknuto. Picoway je jedan od najnaprednijih lasera za uklanjanje tetovaža na tržištu.

Postupak uklanjanja tetovaža Candela Picoway-om

Postupak uklanjanja tetovaža Candela Picoway-om uključuje upotrebu lasera koji emituje svetlosne pulseve visoke energije na pigment u tetovaži. To dovodi do fragmentacije pigmenta na manje čestice koje zatim mogu biti eliminisane putem prirodnih procesa tela.

Ovaj proces je relativno brz i neinvazivan, i obično se obavlja u nekoliko tretmana, u zavisnosti od veličine i boje tetovaže. Vreme oporavka nakon svakog tretmana je relativno kratko, a neželjeni efekti su obično minimalni.

Prednosti uklanjanja tetovaža Candela Picoway-om

Jedna od najvećih prednosti uklanjanja tetovaža Candela Picoway-om je ta što je proces relativno brz i neinvazivan, a istovremeno je i veoma precizan u ciljanju pigmenta u tetovaži. To znači da je tretman efikasniji u uklanjanju tetovaže, dok ostavlja okolno tkivo netaknuto.

Takođe, tretman je obično manje bolan nego drugi postupci uklanjanja tetovaža, iako se može primeniti lokalna anestezija kako bi se smanjila nelagodnost.

Nakon tretmana uklanjanja tetovaža Candela Picoway-om, pacijenti mogu očekivati da će videti rezultate u roku od nekoliko nedelja. Međutim, ovi rezultati mogu varirati u zavisnosti od veličine i boje tetovaže, kao i od broja tretmana koji su potrebni za potpuno uklanjanje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zakažite konsultaciju

Hvala Vam na poruci,
neko iz SN Medic tima će Vam se uskoro javiti.