BLOG

Obezbedite sebi Venus Glow tretman i nagradite svoju kožu vrhunskom neinvazivnom merom za podmlađivanje i objavljanje lica!
Spuštena koža očnih kapaka često daje umoran, pospan ili ljutit izgled. Koža očnih kapaka se prva spušta, jer su očni kapci strukture koje se najviše pokreću u našem telu u toku dana, a koža u ovom delu je izrazito tanka. Operacija podizanja očnih kapaka vraća izgubljeno samopouzdanje i daje odmoran i svež izgled pacijentima.
Do pre nekoliko godina rinoplastika (operacija nosa) bila je jedini izbor za pacijente koji su želeli da promene izgled svoga nosa. Danas, nedostatke u izgledu nosa možemo ispraviti nehirurškom tehnikom korekcije nosa, primenom hijaluronskih filera.
Nazolabijalne bore su bore na licu koje se primećuju kao duboke brazde koje se spuštaju od ugla nosa koso na dole ka uglovima usana. Postoje nekoliko tretmana koji se mogu primeniti sa manjim, ili većim uspehom u zavisnosti od izraženosti bora i stanja kože.
PRP tretman je potpuno prirodna, sigurna i učinkovita metoda podmlađivanja bez neželjenih efekata. PRP tretman je izuzetno delotvoran kada je potrebno obnoviti oštećenu kožu, pojačati hidrataciju i vratiti svežinu licu. Ovim tretmanom se u kožu pacijenta ubrizgava njegova sopstvena krvna plazma izuzetno bogata trombocitima i faktorima…

Zakažite konsultaciju

Hvala Vam na poruci,
neko iz SN Medic tima će Vam se uskoro javiti.