Venus glow tretman – trenutno rešenje za dubinsko čišćenje pora i hidrataciju lica

Obezbedite sebi Venus Glow tretman i nagradite svoju kožu vrhunskom neinvazivnom merom za podmlađivanje i objavljanje lica!

Zainteresovani ste za naprednu negu kože i tretman čišćenja lica koji doprinosi osveženom, toniranom i podmlađenom izgledu koji je trenutno vidljiv? Ne tražite dalje od Venus Glow tretmana koji, nakon samo jednog termina, vašu kožu obnavlja i čisti doprinoseći da izgledate odmorno, blistavo i osveženo nakon jednog tretmana.

Šta je i kako radi Venus Glow tretman?

Nazvana još i vodena mikrodermoabrazija, Venus Glow tretman je bezbolan i nehirurški tretman za podmlađivanje koji je jedan od najpopularnijih mera nege kod nas i u svetu. A nakon što vas detaljno upoznamo sa procedurom i njenim koristima, ne sumnjamo da ćete je uvrstiti i u svoju redovnu rutinu nege.

Ovaj neinvazivni nehirurški tretman koji kombinuje niz istovremenih procesa da čisti, eksfolira i hidrira kožu kako bi poboljšao njeno zdravlje i izgled. Koristeći ovaj najsavremeniji sistem, naši hirurzi i dermatolozi iz SN Medica nude obnavljanje kože za pacijente koji žele da posvetle, revitalizuju i podmlade svoju kožu. Inovativna tehnologija Venus Glow sistema se sastoji od podesivog vakuuma, rotacionog vrha i dela sa dve ultra-fine mlaznice za dubinsko čišćenje kože. Kroz svoj proces tretmana u dva koraka, Venus Glow rešava različite probleme kože kako bi stvorio blistav, mladalački ten i osveženu kožu lica.

Postupak se preporučuje kako bi se poboljšala cirkulacija, uklonile mrtve ćelije sa kože lica i dobila potpuno očišćena koža zdravijeg i osveženijeg izgleda.

Kako funkcioniše Venus Glow postupak?

Venus Glow mašina koristi 2 ultra-fine mlazne struje koje su u stanju da dubinski dopru do pora uklanjajući nečistoće, ostatke i višak sebuma. Istovremeno, vakum nežno povlači kožu kako bi otvorio pore uklanjanjem ovih nečistoća iz stratum corneuma. Nivo usisavanja se može podesiti na osnovu individualnog stanja kože pacijenta. Dok se koža povlači nagore, vrh se okreće za 360 stepeni kako bi se ravnomerno rasporedio Glow Serum koji dva fina mlazna mlaznica snažno izbacuju. Pored toga, vakum povećava lokalnu mikro cirkulaciju krvi dok rotirajući vrh masira kožu kako bi povećao širenje hranljivih materija oslobođenih iz krvotoka. Rezultat je vrhunski očišćena koža i obnovljen, blistav izgled kože.

Postupak je bezbolan i bezbedan za sve tipove kože, izvodi se lokalno i bez anestezije i, što je najvažnije, ne oduzima previše vremena i ne ostavlja postterapijske tragove, te ga možete izvesti i tokom pauze za ručak!

Koje su koristi Venus Glow tretmana?

Ovaj napredni tretman:

  • Hidrira kožu
  • Poboljšava neujednačen ton kože
  • Uklanja nečistoće i mitisere
  • Poboljšava elastičnost kože
  • Umanjuje crvenilo i iritaciju kože
  • Smanjuje lučenje sebuma
  • Koži vraća blistavost i boju
  • Umanjuje vidljivost manjih bora i linija
  • Poboljšava efikasnost proizvoda za negu kože i šminke
  • Poboljšava teksturu i elastičnost kože

A ako sve gore navedeno nije dovoljno, pored toga što daje trenutne rezultate, Venus Glow radi na pripremi kože za druge tretmane, te je pogodan da se kombinuje sa drugim terapijama lica, o čemu se možete informisati i dogovoriti sa našim stručnim osobljem. Dovoljno je da zakažete svoj termin putem maila ili telefonom i sve drugo prepustite našim sigurnim rukama.

Da li sam dobar kandidat za tretman?

Venus Glow tretman je pogodan za sve tipove i tonove kože. Ipak, ako imate bilo kakvu nedoumicu ili niste sigurni da li je ovaj postupak za vas, zakažite konsultaciju i detaljno ćemo proći kroz sve detalje.

Pre i posle Venus Glow tretmana

Ceo ovaj tekst vas je zainteresovao da isprobate Venus Glow tretman i zanima vas kako da se pripremite i šta da očekujete? Pre svega, budite uvereni da je ceo postupak krajnje jednostavan, brz i neosetan. Koža treba da bude čista i bez šminke, losiona i/ili krema neposredno pre tretmana. Sam postupak traje između 10 i 15 minuta, izvodi se ambulantno i bez ikakvog anestetika, a iz ordinacije izlazite sa trenutno vidljivim rezultatima.

Nakon tretmana, nastavite sa uobičajenom negom lica i ne preskačite kremu sa zaštitnim faktorom, čak i u danima bez jakog sunca.

Što se tiče samog postupka, on je zaista potpuno bezbolan. Sve što možete osetiti jeste ćete nežno usisavanje aplikatora na vašoj koži dok naš tehničar pomera vrh preko područja tretmana. Pored toga, možete osetiti blagu hladnoću dok serumi čiste i tretiraju vašu kožu. Ne postoji bol ili nelagodnost u vezi sa tretmanom i iz SN Medica izlazite nasmejani i vidno poboljšanog izgleda.

Koliko često treba ponavljati tretman za najbolje rezultate?

Kao što smo pomenuli, rezultati nakon Venus Glow tretmana vidljivi su trenutno i posle samo jednog tretmana. U zavisnosti od stanja kože, same regije koja se tretira i želja pacijenta, naši stručnjaci će preporučiti i eventualan broj tretmana za ponavljanje. Tretman je toliko neinvazivan da se može ponavljati na nedeljnom nivou, dok je optimum (kad zatreba) ponavljati ga između 4 i 6 nedelja pa sve do 3 meseca. Dovoljno je da nas pozovete i zakažete inicijalni pregled da bismo utvrdili sve detalje i dogovorili tretman.

Zainteresovani ste za Venus Glow tretman u SN Medicu? Kontaktirajte nas još danas i zakažite svoju konsultaciju!

+381 (11) 3390 614

+381 (69) 3390 614

+381 (61) 3390 614    

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zakažite konsultaciju

Hvala Vam na poruci,
neko iz SN Medic tima će Vam se uskoro javiti.