Lips Don’t Lie

LIPS DON’T LIE – Prirodna korekcija usana je termin koji se koristi u našoj ordinaciji i on podrzumeva dva osnovna uslova koja moraju biti ispunjena:

  • Za korekciju se UVEK koristi hijaluronski filer, hijaluron
  • Na kraju korekcije imate prirodni oblik usana koji je u skladu sa anatomijom vašeg lica

U ovom tesktu ćemo do detalja objasniti tok naše korekcije i zašto baš prirodna korekcija usana pristaje svima.

Lips don’t lie su potpuno prirodne

Jednostavno smo osetili potrebu da na tržištu estetike, koje je ogromno, pokažemo da postoji i nešto bolje i lepše od svega onog što ste do sada videli i doživeli.

Želimo da postavimo novi standard estetike koji će se dugo koristiti.

Naime kada smo ušli malo dublje u analizu problematike ovog dela estetskih intervecnija shvatili smo da i dalje postoje određeni negativni komentari kod ljudi od od vrste intervencije.

On se deli na dva dela.

Prvo od strane samog klijenta, jer mnogi nam kažu da žele ‘’nove’’ usne, ali da ne žele da izgledaju prenaduvano, da ne žele da im je gornja usna veća od donje, da ne žele da kad ulaze negde prvo uđu usne pa oni, da ne žele nesklad između proporcija lica i usana i pre svega da ne žele da izgledaju kao da su deo određenog dela estrade i starlete!

Lips don’t lie materijali

Drugi deo problema je, neću da kažem osuda okoline, nego pre komentari okoline koji se najčešće svode na to da neko ima ‘’silikonske’’ usne ( MI NE RADIMO NEPRIRODNE MATERIJALE ), da neko ima prenaduvan izgled i pre svega da je ružno i neprirodno!

Zato smo mi tu da rešimo te probleme.

U prvom slučaju da korekcija na kraju intervencije bude skroz prirodna, da budete maksimalno zadovoljni izgledom, a drugi problem rešavamo tako da okolina ne može da shvati šta se to novo desilo kod vas, već da imaju pozitivne komentare kada vas vide.

Prirodna korekcija usana je kod nas rešena na nekoliko načina.

Prvo dobrom analizom usana u odnosu na anatomiju ostatka lica, a drugo je korišćenje odgovarajuće tehnike i podtehnika za intervenciju.

Naša tehnika je takva da se dobro prilagođava vašim usnama i da se u stvari individualnim pristupom izvede korekcija usana u skladu sa vašim potrebama.

Ona je takva da se može prilagoditi i vašim željama za uvećanje usana, tj uvećanja volumena, ali i korekciji oblika i ivica usana ili samo osvežavanju usana. Kod prirodne korekcije usana ne možete pogrešiti.

 

Lips don’t lie zaključak

Zato je naša LIPS DON’T LIE tehnika korekcije usana neprikosnovena.

Kod nje postoji pravilan odnos gornje u odnosu na donju usnu. Izbegava se ‘’patkasti’’ izgled usana, kao i izgled i osećaj prenaduvanosti.

Ona prati odnos usana sa okolnim strukturama, bradom, nosem, obrazima i celokupnom fizionomijom vašeg lica.

Kako se izvodi korekcija usana hijaluronskim filerima?

Prirodna korekcija usana

Korekcija usana hijaluronskim filerima ima jedan dobar tok, a mi ćemo vam sada taksativno napisati šta možete da očekujete od korekcije usana kod nas i kojim redosledom.

Vaša odluka da ulepšate usne. Da želite promenu oblika usana ili volumena usana ili da samo želite da osvežite usne
Da guglate, da gledate youtube, da istražujete socijalne mreže i pronađete nas. Da vam se svidimo na prvi pogled, a nadamo se da hoćemo.
Kontaktirate nas putem socijalnih mreža ili brojeva telefona i zakažete svoj termin za korekciju
Dolazak kod nas, a mi smo u Beogradu na Dorćolu
Razgovor sa nama i iznošenje vašeg problema ili želja, a zajedno ćemo pronaći najbolji modus rada za vas i odgovarajuću podtehniku u sklopu LIPS DON’T LIE tehnike
Obavezno slikanje da bi mogli da uporedimo rezultate pre i nakon korekcije
Davanje anestezije. Jako je bitno da korekcija usana bude komforna kako za vas tako i za nas. Da bude bezbolna I da imate pozitivno iskustvo sa intervencijom. U tu svrhu mi koristimo duplu anesteziju. Apliciranje lokalnog anestetika direktno u zonu usna da bi ista utrnula, slično kao kod stomatologa. Potom spolja na usne i regiju kože oko usana mažemo lokalnu jaku anestetičku kremu. Po potrebi u toku intervencije koristimo i led, da smanjimo mogućnost nastanka hematoma i dodatno obezboljavanje. Korekcija usana kod nas ne boli i to vam mogu potvrditi mnogi koji su kod nas bili i imali intervenciju.
Čekamo par minuta da deluje ansetezija
Za to vreme pred vama otvaramo hijaluronski filer i pokazujemo vam ga. To je jako bitno. Morate uvek i svuda znati koji materijal doktor koristi za vas.
Čišćenje antiseptičkim rastvorom – svaka intervencije kod nas se izvodi u strogo čistom polju
Postavljanje u odgovarajući položaj za rad
Korišćenje više svetla u regiji usana da bi se precizno videlo polje usana
Izvođenje intervencije. Ona traje oko 15 minuta. Lagano, nigde ne žurimo. Zagledamo usne iz svih pravaca i određujemo gde je najbolje aplicirati hijaluronski filer.
Nakon određenog dela intervencije dajemo vam ogledalo da vidite napredak rada i eventulano date sugestiju. Zajedno sve radimo.
Čišćenje usana i mazanje kreme
Pokazivanje ishoda korekcije
Slikanje
Pisanje izveštaja i lepljenje kontrolnog listića hijaluronskog filera-lota na vaš izveštaj
Davanje saveta o nezi usana nakon korekcije
Praćanje stanja usana u danu nakon korekcije i narednih dana putem telefona
Kontrolni pregled po potrebi i dogovoru
Kratko i jasno. To je sve ono što vas očekuje kod nas. A ishod je zasigurno prirodna korekcija usana u skladu sa vašom anatomijom lica.

Ukoliko ste zainteresovani za LIPS DON’T LIE korekciju usana slobodno nas kontaktirajte.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zakažite konsultaciju

Hvala Vam na poruci,
neko iz SN Medic tima će Vam se uskoro javiti.